Heeft u uw vraag niet kunnen vinden op onze site? Of wilt u contact met ons opnemen? De informatie vindt u op deze pagina!

Veelgestelde vragen


Hoe kan ik een E-bike huren?

Een E-bike huren kan via onze app. U kunt de app downloaden in de IOS app store of Google play store.

Wanneer u nog niet eerder een E-bike van E-ondemand heeft gehuurd, komt u op de registreer pagina terecht. U vult hier simpelweg uw gegevens in en u kunt verder! Heeft u al eens eerder een E-bike bij ons gehuurd? Dan kunt u opnieuw inloggen of u bevindt zich gelijk op onze Home Pagina.

Wanneer u zich op onze Home Pagina bevindt, kunt u gemakkelijk een E-bike huren. Dit doet u door op de '‘Fiets huren'' knop te drukken. Wat u vervolgens moet doen is de QR-code op de E-bike scannen en vervolgens kunt u betalen. Wanneer u betaald heeft, zult u alle informatie op deze Home Pagina zien. Hoeveel fietsen u heeft gehuurd, welk nummer uw E-bike heeft en hoe lang u nog heeft! Ook kunt u gemakkelijk een extra E-bike toevoegen, dit doet u door de QR-code te scannen op de volgende E-bike.

Hoe lang kan ik een E-bike huren en waar kan ik zien hoe lang ik nog heb?

U kunt zelf aangeven hoe lang u een E-bike wilt huren. Of dit nu één dag of een gehele week is, alles is mogelijk. In het dashboard kunt u zien hoe lang u de E-bike nog kunt gebruiken. Wilt u de tijd verlengen? Zelfs dat kan!

Hoe kan ik betalen, en met welke betaalmethoden?

Wanneer u heeft gekozen hoeveel E-bikes u wilt huren en voor hoe lang wordt u doorverwezen naar onze betaalpagina. U kunt voor alsnog alleen betalen met iDEAL, echter komen hier snel meerdere betaalmethoden bij!

Wat gebeurt er als mijn tijd op is en ik mijn tijd wil verlengen?

...

Wat gebeurt er als ik mijn E-bike niet optijd terug breng?

Wanneer u de E-bike niet op tijd heeft teruggebracht zal er … gebeuren.

Wat als ik pech onderweg heb?

Als u pech onderweg heeft kunt u het beste op een veilige plek onze klantenservice bellen. U legt de situatie uit en ons team helpt u verder! Het nummer wat u kunt bellen is +31 (0) 495- 499670 .

Wat als mijn fiets schade heeft opgelopen?

Wanneer u de E-bike heeft beschadigd zal er….

Waar kan ik een E-bike huren en terugbrengen?

U kunt een E-bike huren bij een van onze verhuurpunten. Kijk bij de pagina bike locator voor een van de dichtstbijzijnde punten bij u in de buurt! Bij deze organistatie brengt u ook weer de E-bike terug!

Waar kan ik mijn E-bike opladen, en hoe werkt dit?

U kunt de E-bike opladen op de plek waar u de E-bike ook heeft gehuurd. Wanneer de batterij leeg is, kunt u deze gemakkelijk opladen aan ons oplaadsysteem. Hoe dit werkt? Simpel! U plaatst de fiets in het oplaadsysteem, de fiets zal vanzelf opladen en op een slot slaan voor extra veiligheid!

De app werkt niet, en nu?

Als de app niet laadt, kunt u het beste uw wifi of mobiele netwerk een keer uit en aan zetten. Wanneer dit niet lukt, kunt u ook uw telefoon uit en aan zetten. Mocht dit ook niet werken, raadpleeg dan onze klantenservice , zij helpen u graag verder! De klantenservice kunt u bereiken op kantooruren op het nummer +31 (0) 495- 499670 .

Werkt de app alleen met een mobiel netwerk of ook met WiFi?

De app werkt op zowel het mobiele netwerk als op WiFi. Wanneer u WiFi heeft, zorg ervoor dat u op een vast WiFi punt zit, geen openbaar WiFi-netwerk. Vaak zijn deze WiFi-netwerken niet stabiel en deze kunnen dus ervoor zorgen dat u de app niet volledig kunt besturen.

Kan ik ook een E-bike huren op een fysiek punt, zonder de app te downloaden?

Nee, voor alsnog u kunt alleen een E-bike huren door middel van onze app. Dit vanwege de snelheid van het huren, zonder lang te hoeven wachten. U bepaalt zelf hoe lang, en hoeveel E-bikes u huurt! U kunt in de app zelf alles bijhouden!

Kan ik meerdere E-bikes huren op een account?

Ja dat kan! U kunt zelf in de app aangeven hoeveel E-bikes u wilt huren. Dit kunt u doen door meerdere QR-codes op fietsen te scannen.

Ik heb mijn gegevens in de app onjuist ingevuld, wat nu?

Geen probleem! U kunt in de app onder het kopje ‘profiel’ uw gegevens aanpassen!

Heb ik een geldig legitimatie bewijs nodig voor het huren van een E-bike?

Nee, dat heeft u niet nodig. Natuurlijk is het wel verstandig om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in het geval van pech onderweg!

Moet ik een helm dragen tijdens het besturen van de E-bike?

Nee, dit is niet verplicht, maar we raden het u wel ten zeerste aan voor uw eigen veiligheid! Ook hiervoor bieden wij u mogelijkheden bij de verhuurpunten.

Ik wil het verhuurconcept ook via mijn organisatie aanbieden! Wie moet ik hiervoor contacteren?

Wij staan altijd open voor mensen die ons concept willen gebruiken! U kunt hiervoor een mailtje sturen naar info@e-ondemand.nl . Vermeld hierin om wat voor organistatie het gaat, waar deze zich bevindt en wat uw gegevens zijn zodat wij contact met u kunnen opnemen! Ook kunt u bellen naar +31 (0) 495- 499670 , zij zullen u verder helpen!

Is er een verzekering afgesloten wanneer ik een E-bike huur?

Jazeker! U hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Onze E-bikes zijn verzekerd. Echter raden we u aan om zelf ook voor een goede verzekering te zorgen, bijvoorbeeld door schade aan derden. Denk hierbij aan een reisverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering, deze heeft u wellicht al en dan bent u veilig om te gaan fietsen.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

Lees hier de algemene voorwaarden .

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Randweg-Zuid 25
6021PT Budel | Nederland

info@e-ondemand.nl

+31 (0) 495- 499670