Het concept E-ondemand

Je kunt op veel plaatsen een E-bike huren. Echter, een kwalitatief goede E-bike ontbrak in de verhuurwereld. Dat is waar wij verandering in gaan brengen! Het makkelijk en snel huren van een betrouwbare E-bike, dat is wat wij u aanbieden!

Onze E-bikes kunt u onder meer huren bij hotels, B&B's of vakantieparken. Wanneer u in een hotel verblijft, gaat u vaak te voet of met de taxi erop uit. Maar hoe leuk is het niet om zelf erop uit te gaan op een E-bike. Of wanneer u verblijft op een vakantiepark, net zo makkelijk om een E-bike te huren dan om hem zelf mee te nemen! Snel, makkelijk & milieuverantwoord!

Voor slechts € 30,- per dag kunt u een E-bike huren. Dit gaat gemakkelijk via onze app. In de app kunt u zelf alles bijhouden over het gebruik en verhuur.

Onze fietsen zijn niet alleen kwalitatief goed, maar zien er ook nog eens hip uit. De E-bikes zijn wit of zwart met de typische oranje kleur, die voor ons kenmerkend is. De E-bike is er in twee varianten te huren, 26- en 28 inch. Onze E-bikes zijn uitgerust met een 13 Ah batterij, wat betekent dat u met een volle batterij tot wel 130 km kunt fietsen. Wanneer de batterij leeg is, kunt u deze gemakkelijk opladen aan ons oplaadsysteem. Hoe dit werkt? Simpel! Bekijk de gebruiks informatie onderaan deze pagina!

Wilt u een E-bike huren? Download dan de E-ondemand app in de IOS App Store of de Google Play Store! U registreert of logt in, scant de E-bike & u kunt erop uit!

Wilt u meer informatie over de app? Neem een kijkje op de pagina de app ! Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Foto

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Foto

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.